Regionale informatie

Corona RIVM

Scholen Regio Noord

Het kabinet heeft op dinsdag 31 maart besloten om scholen fysiek te sluiten tot en met de meivakantie. Voor regio Noord betekent dit dat de scholen gesloten zijn tot en met 3 mei. Scholen geven onderwijs op afstand. De kinderopvang blijft gesloten tot en met 28 april. Op de websites van de gemeenten kunt u hierover informatie vinden:

Luistert oor nodig?

Stichting Welzijn en Dienstverlening (SWD) is helaas niet face to face bereikbaar, maar wel telefonisch.

Heb je behoefte aan een praatje met één van onze medewerkers? Wil je in gesprek met een maatschappelijk werker? Zoek je hulp bij financiële problemen? Heb je behoefte aan een luisterend oor? Of zoek je als jongere, iemand die jouw problemen aan wil horen? Kijk via het menu op de juiste pagina en vind de beste contactpersoon passend bij jouw of uw hulpvraag.

  • Hieronder een paar voorbeelden:


Blabla met Nena

Vind je het lastig als ouder om eigen werk te combineren met het helpen van de kinderen bij hun huiswerk? Laat de kinderen (video) bellen met SWD’s kinderwerker Nena Akkerman met het initiatief: BlaBla met Nena.

Whazzup met Maja

Nu het Jongerencentrum tijdelijk niet geopend is en kinderen en jongeren met vragen kunnen zitten of gewoon even contact willen hebben, wil Maja op deze wijze de jongeren uit Delfzijl en Loppersum te woord staan. Maja is bereikbaar via Facebook of via Whatsapp op het telefoonnummer 06-109 54 787.

Hulp nodig of vragen?