Oudertraining Druk en Dwars

Logo Druk & Dwars

In samenwerking met het CJG en Cadanz Welzijn wordt de oudertraining Druk en Dwars aangeboden aan ouders en verzorgers. De training zal starten op donderdagavond 27 oktober.

De ouderbegeleiding van Druk en Dwars is ontwikkeld voor ouders van kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Gedurende zeven wekelijkse bijeenkomsten krijgen de ouders handvatten die eenvoudig toepasbaar zijn in de gezinssituatie. Het doel van de begeleiding is om de draagkracht van ouders te vergroten, de opvoedstress te verminderen, de communicatie in het gezin te verbeteren en het drukke en dwarse gedrag van het kind te verminderen.

De ouderbegeleiding vindt plaats met maximaal 4 ouderparen. Tijdens de groepsbijeenkomsten worden de huiswerkopdrachten besproken. Tussen de bijeenkomsten door is er telefonisch contact tussen de ouders en de professional. Na 7 bijeenkomsten zal er samen met de professional een individueel nagesprek gevoerd worden om de cursus te evalueren.

De ouderbegeleiding is ontwikkeld door een samenwerking tussen professionals uit de praktijk en onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen.

Voor meer informatie: www.drukendwars.nl

Voor vragen, kun je contact opnemen met Natalie Schreurs.

Aanmelden: https://cadanzwelzijn.nl/aanmelding-jeugd-en-gezin/

Startdatum: donderdag 27 oktober 2022

Tijdstip: 19:30-21:30      

Locatie: ASWA-gebouw (Burgemeester Klauckelaan 16, Appingedam)

Trainers: Natalie Schreurs
                 n.schreurs@cadanzwelzijn.nl

                 0641148357

                  Franciska Oosterhuis
                 f.oosterhuis@cadanzwelzijn.nl

                 0651385970

Flyer PDFflyer oudertraining Druk en Dwars 2022.pdf