Ouderbegeleiding Druk en Dwars

family

Start doorlopend het jaar.

In elk gezin zijn er situaties waarin kinderen zich onrustig, dwars, druk en pittig kunnen gedragen. Is er bij jou thuis vaak sprake van deze situaties en zou je hier graag handvatten voor ontvangen? Dan is de ouderbegeleiding van Druk & Dwars misschien iets voor jou. Samen met jou proberen wij je te helpen bij het verminderen van opvoedstress en het omgaan met het drukke en dwarse gedrag van jouw kind. Je krijgt hierbij veel praktische handvatten en er is uiteraard ruimte om ervaringen te delen.

De ouderbegeleiding vindt plaats in zeven wekelijkse groepsbijeenkomsten van maximaal 4 ouderparen. Alleenstaande ouders zijn uiteraard ook van harte welkom. De cursus is voor ouders van kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De bijeenkomsten duren ongeveer twee uur.

We starten elke keer met een cursus als we voldoende aanmeldingen hebben. Wanneer je geïnteresseerd bent in deze cursus, nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website: www.drukendwars.nl. Hier kun je het aanmeldingsformulier invullen waarna we zo snel mogelijk contact met jou opnemen om een gesprek te plannen.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Dagmar Slager van het Centrum voor Jeugd en Gezin Eemsdelta: dagmar.slager@eemsdelta.nl of 06-25751518.