FitGaaf! ‘Kids & Ouders’

mother & daughter

Een actieve en speelse leerervaring rond gezond eten, drinken, bewegen en slapen… met minimale belasting van de leerkrachten. Na een feestelijke en leerzame kick-off op school plakken kinderen namelijk vooral thuis stickers op hun eigen FitGaaf!-kalender, voor elke gezonde actie die ze hebben voltooid. Na vier weken is er weer een feestelijke afsluiting op school. Met FitGaaf! als erkende interventie, draagt dat bij aan een Gezonde School.

Doelen: gezond eten, drinken, bewegen en slapen. Structurering, positieve gezondheid en zelfredzaamheid.
Doelgroep: Kinderen groep 1 t/m 8, ouders/verzorgers en leerkrachten.
Periode: 4 weken
Tijd: Is afhankelijk van de grootte en specifieke wensen/mogelijkheden van betreffende school. Als indicatie:

  • Kick-off duurt per klas 20-45 minuten
  • Afsluiting per klas 30-45 minuten
  • Wekelijks in de klas 5-10 minuten

Verder vindt het FitGaaf!-project voornamelijk thuis plaats. Elke dag kost dat kind en ouder/verzorger maximaal 5 minuten tijd. FitGaaf! is flexibel en kan makkelijk aan wensen van de school worden aangepast.

Locatie: Op school en thuis.
Kosten: Kosten voor de school zijn afhankelijk van een aantal factoren, onder andere de aanwezigheid van beschikbare (regionale) fondsen. Daarnaast worden kosten afgestemd via een offerte-op-maat. Want deze zijn afhankelijk van het totaal aantal leerlingen en wensen van de betreffende basisschool of basisscholen. En afhankelijk van gewenste aanvullende dienstverlening/coaching vanuit FitGaaf! Als indicatie zijn er drie basis-mogelijkheden:

  • Zelf organiseren: €4,- per kind
  • Met ondersteuning van FitGaaf! organiseren: €7,- per kind

Volledig door FitGaaf! laten organiseren: €11,- per kind

Ouderbetrokkenheid: Ja, zeer actief (maar niet verplicht). Op de FitGaaf!-kalender is er ruimte voor één van de ouders/verzorgers om samen met het kind gezonde stickers te plakken. Zo kunnen kind en ouder/verzorger elkaar speels en positief motiveren.

Contact

FitGaaf!
Tom Steffens (06-22470742)
Of: 050-8500691 I info@fitgaaf.nl
www.fitgaaf.nl

Hulp nodig of vragen?