Druk & Dwars

Logo Druk & Dwars

“Mijn kind is een vrij pittig. Hij is vaak erg onrustig en wil slecht luisteren. Daarvan heb ik best veel stress, omdat ik soms niet meer weet hoe ik het beste kan reageren. Ik zou graag hulp willen hoe ik beter met zijn buien om kan gaan, maar wil niet dat hij gediagnosticeerd wordt.”

Veel ouders krijgen tijdens de opvoeding te maken met druk en dwars gedrag van hun kind(eren) en kunnen daardoor veel opvoedstress ervaren. Soms kunnen kleine veranderingen in de dagelijkse bezigheden van het gezin, al tot oplossingen leiden. Hierdoor kan opvoedstress afnemen en kan ook het kind zich minder druk en dwars gaan gedragen.

De ouderbegeleiding van Druk en Dwars richt zich op ouders van kinderen tussen de 4 en 12 jaar met milde gedragsproblematiek.  Samen met een professional zal u kijken naar uw thuissituatie en worden er gedurende de groepstraining verschillende handvatten toegereikt die eenvoudig toepasbaar zijn in uw thuissituatie.

Momenteel loopt het een traject ouderbegeleiding in de gemeente Eemsdelta. Zodra we voldoende (4) nieuwe aanmeldingen hebben, zullen we weer een nieuw traject ouderbegeleiding gaan starten. Denkt u dat u kunt profiteren van een dergelijke ondersteuning? Dan kunt u zich opgeven via www.drukendwars.nl