Doe mee met Friends!

kids-cirkel

Friends!

Zit jij in groep 7, 8 of VO? Zoek je nieuwe vrienden? Houd je van sport en spel, theater, muziek, dans of schilderen? Doe dan mee met Friends!

Wat is Friends?

De overgang van de lagere school naar het voortgezet onderwijs is voor veel kinderen niet alleen een spannende, maar ook een moeilijke tijd. Om deze overgang te vergemakkelijken is, onder het motto “samen sta je sterk”, het project Friends van start gegaan. Onder begeleiding van een beroepskracht en daarbij soms een vakdocent, gaan de kinderen leuke dingen doen en leren zij allerlei nieuwe vaardigheden. Het project wordt uitgevoerd door Cadanz Welzijn.

Met het project Friends worden kinderen uit groep 7 gevormd tot vriendengroepen. De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 kinderen.

Aanpak

Er is een gevarieerd aanbod van activiteiten op diverse gebieden: weerbaarheid, sport, spel, theater, muziek, dans, creativiteit. De lessen worden gegeven in blokken van 10 weken (1 keer in de week na schooltijd). Elk blok wordt afgesloten met een leuke eindactiviteit, zoals het bijwonen van een theatervoorstelling of een voetbalwedstrijd. Meestal in de lijn van de activiteiten die de beroepskracht met de kinderen gedaan heeft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 30,- per kind voor het gehele jaar. Dit bedrag kan in 3 termijnen worden betaald.

Wanneer, waar en tijd?

Elke woensdag vanaf 29 september, in de oude jeugdsoos in het multifunctioneel centrum Geertruida Alberdastraat 5 Middelstum. Van 13:30 - 15:30 uur (inloop vanaf 13:15). 

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie dan kunt u contact opnemen met:

Thérèse Snaak, Projectcoördinator Friends,

Tel: 0596 745024

Mob: 06-83590012

e-mail: t.snaak@cadanzwelzijn.nl

Flyer in PDF: Flyer Friends

 

Bij jou in de buurt